Hoofdcontent

Uniek Sporten

Sporten met een beperking

Uniek Sporten is het sportloket voor alle vragen rondom sporten en bewegen met een beperking voor inwoners van Mook en Middelaar. Vraag jij je af welke mogelijkheden er in de omgeving zijn om te sporten met een beperking? Wil je advies over het zoeken naar een maatje of bijvoorbeeld hulpmiddelen? Uniek Sporten helpt met het vinden van een geschikte sport- of beweegmogelijkheid. Je kan zelf op zoek gaan in de sportzoeker, maar de coördinator aangepast sporten kan je ook voorzien persoonlijk advies.

Ondersteuning sportverenigingen en initiatieven

Uniek Sporten ondersteunt en begeleidt sportverenigingen die aangepast aanbod hebben of willen opstarten. Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, welke stappen te doorlopen om nieuw aanbod op te starten? Ook voor andersoortige initiatieven is Uniek Sporten het loket voor advies en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een sportevenement voor mensen met een beperking.

Coördinator aangepast sporten

Voor de Gemeente Mook en Middelaar is Rinske Preijde werkzaam als coördinator aangepast sporten. Neem contact met haar op via r.preijde@unieksporten.nl of kijk op www.unieksporten.nl voor meer informatie, tips en sportmogelijkheden.

Logo Uniek Sporten