Hoofdcontent

Wandel mee met de virtuele avondvierdaagse!

Jaarlijks doen er veel kinderen en ouders mee met de Avond4Daagse. Helaas heeft het Corona-virus ertoe geleid dat veel van deze Avond4Daagsen zijn afgelast.

 

Om zoveel mogelijk kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes/ouders tóch gezellig samen te kunnen laten wandelen, is er een Virtuele Vierdaagse als sportief en uitdagend alternatief bedacht!

 

Hoe werkt het?
Samen wandel je met ouders, vriendjes en vriendinnetjes op 4 dagen een afstand van 5 of 10 kilometer en verdien een mooie medaille! Om te voorkomen dat iedereen tegelijk loopt, mag je helemaal zelf bepalen waar én wanneer je loopt. Dat mag dus ook overdag zijn.

 

Zorg er wel voor dat je let op de richtlijnen die het RIVM voorschrijft, zodat iedereen veilig en gezond blijft. Om daar extra op te letten is er een week uitgetrokken voor de Virtuele Vierdaagse, namelijk van 1 tot en met 7 juni 2020.

 

Medaille
Naast het wandelen zelf, komt er iedere wandeldag een virtuele challenge online om het meedoen nóg leuker te maken! Verder meet en controleer je zélf je wandeltocht, je hoeft ons hiervoor niks op te sturen: na afloop van de week krijg je sowieso een medaille opgestuurd als beloning! Meedoen kost 6 euro per persoon.

 

Meer informatie en/of schrijf je in via www.virtuelevierdaagse.nl.