Hoofdmenu

MOVE Mook en Middelaar

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Sitemap
Hoofdcontent

Meld jouw kennismakingsactiviteit aan voor Sjors Sportief & Sjors Creatief

Meld jouw kennismakingsactiviteit aan voor Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief in Mook en Middelaar
Oproep aan sport- en cultuuraanbieders om zich aan te melden

 

Door Sjors Sportief & Sjors Creatief maken kinderen kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens succes wil de gemeente dit continueren. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten op de website en in het kleurrijke Sjorsboekje.

 

Bewezen formule

Sjors is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en aanbieders. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje. Uit het boekje kiezen ze introductielessen die ze volgen op de locatie van de aanbieder. Zo kunnen de kinderen kennismaken met een activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

 

Meld jouw activiteit aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleert kinderen naar een structurele actieve deelname. Een goede promotie dus voor jouw vereniging/organisatie! Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Meld daarom jouw kennismakingsactiviteit hier aan!

 

Meer informatie?

Neem contact op met de MOVE Projectcoördinator via debby.poels@mookenmiddelaar.nl.