Hoofdmenu

MOVE Mook en Middelaar

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Sitemap
Hoofdcontent

Lokaal Sportakkoord, startbijeenkomst 29 augustus

Lokaal Sportakkoord, startbijeenkomst 29 augustus

Er zijn kansen voor sport & bewegen in Mook en Middelaar! Dit jaar willen we namelijk een Lokaal Sportakkoord realiseren, samen met onze partners! Op donderdag 29 augustus wordt er een startbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst worden de aanwezigen nader geïnformeerd over het Sportakkoord voor Mook en Middelaar, de weg er naar toe, de kansen die dit biedt en wat de inbreng van partners kan zijn.  

Wat houdt een lokaal sportakkoord in?
In een Lokaal Sportakkoord maken sport- en beweegaanbieders, zorg, welzijn, cultuur, onderwijs, overige maatschappelijke partners, het bedrijfsleven en de gemeente afspraken over hoe zij met elkaar de ambities voor en/of met sport & bewegen in Mook en Middelaar kunnen realiseren.

Startbijeenkomst op donderdag 29 augustus: doet u ook mee? 
Een belangrijke factor voor de realisatie van een succesvol Lokaal Sportakkoord is actieve deelname van een grote groep partners uit diverse sectoren. Daarom worden sport- en beweegaanbieders, culturele aanbieders, het brede maatschappelijke middenveld, bedrijfsleven, de gemeente Mook en Middelaar en alle inwoners die graag meedenken over sport & bewegen in Mook en Middelaar, van harte uitgenodigd voor een startbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de aanwezigen nader geïnformeerd over het Sportakkoord voor Mook en Middelaar, de weg er naar toe, de kansen die dit biedt en wat de inbreng van partners kan zijn.  

Wat:  startbijeenkomst Lokaal Sportakkoord Mook en Middelaar 

Wanneer: donderdag 29 augustus 2019 | 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) 

Waar:  MFC de Koppel, Dorpsstraat 45 in Middelaar 

Wie:  sport- en beweegaanbieders, culturele aanbieders, maatschappelijke partners, bedrijfsleven, gemeente Mook en Middelaar en iedereen die zich betrokken voelt 

Aanmelden: bevestig uw deelname (en die van eventuele collega’s, want we juichen een bredere vertegenwoordiging toe) uiterlijk 26 augustus via https://ssnb.nl/sportakkoord-mook-middelaar/

Na de startbijeenkomst worden er nog twee inhoudelijke bijeenkomsten georganiseerd, namelijk op woensdag 11 september en maandag 16 september. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen, houd u deze avonden dan alvast vrij! Verdere informatie volgt na de startbijeenkomst.