Hoofdcontent

Grote Clubactie 2020

Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?

 

Groot, klein, sport of cultuur, wel of geen jeugdleden. Iedere vereniging kan geld ophalen met de Grote Clubactie! Al bijna 50 jaar is de Grote Clubactie er om verenigingen te ondersteunen in de werving van financiën.

 

Al 3.000 deelnemers aan de Grote Clubactie
Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020 met de lotenverkoop voor verenigingen. Maar liefst 3.000 verenigingen hebben zich al ingeschreven voor komende actie. Nog niet eerder stond de teller zo hoog rond deze tijd van het jaar.

 

2020
Hoe de wereld er in september uitziet is nog onduidelijk, maar de Grote Clubactie 2020 staat. Door het aanbieden van verschillende verkoopmethodes, waaronder online lotenverkoop, is er altijd een geschikte manier om loten te verkopen en zo geld op te halen voor de club.

 

Hoe werkt het?
Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 19 september verkoopt jullie vereniging loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Jaarlijks halen verenigingen met de actie tussen de € 500,- en € 15.000,- op.

 

Meer informatie?
Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen? Vraag hier de informatiefolder aan of kijk op clubactie.nl.