Hoofdmenu

MOVE Mook en Middelaar

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Sitemap
Hoofdcontent

Gezond ouder worden

Gezond ouder worden

Wilt u gezond ouder worden?
Doe dan mee aan de Fittest op woensdag 20 november!

 

Voor de inwoners van 65 jaar en ouder organiseert de beweegcoach senioren Marian Schijf, jaarlijks een Fittest met aansluitend een beweegprogramma. In de afgelopen jaren hebben veel inwoners uit de kernen deelgenomen en velen besloten om daarna aan het beweegprogramma mee te doen.

 

Waar en wanneer?
Tegelijk met het halen van de griepspuit kan u deelnemen aan de Fittest. Deze staat gepland op woensdag 20 november tussen 12.00-16.30 in het WOZOCO te Mook.

 

Fittest
Wanneer u deelneemt wordt uw huidige conditie gemeten. Denk hierbij aan het meten van bloeddruk, lenigheid en kracht. Na afloop krijgt u professioneel advies over de uitslag van de test. Tevens ontvangt u informatie over het lokale cultuur-, sport- en beweegaanbod en kan u zich inschrijven voor het beweegprogramma.

 

Beweegprogramma 65+
Deelnemers van het beweegprogramma werken gericht aan hun eigen doel, bijvoorbeeld om grotere afstanden te kunnen wandelen, beter trap te lopen of om de algemene fitheid te verbeteren.

 

Vragen?
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Marian Schijf via 06-13260571 of mail naar marian@inbewegingsport.nl.